Djurspaning på Savannen

Datum: Fredag 23 aug 2019 - lördag 31 aug 2019

Djurspaning på Savannen
Kom nära djuren när vi matar dem!

Vill du se de vilda djuren på riktigt nära håll? Nu har du möjlighet att sitta i en vagn ute på Savannen/Remmarna och titta på de vilda djuren medan vi matar dem. Har du tur får du se visenter, vildsvin, hjortar och mufflon på nära håll. Även en del fåglar brukar visa sig, kanske får du se en havsörn som svävar förbi. Här kan du se en film hur det kan se ut>>

Vi samlas utanför receptionen klockan 10.15 och skjutsar ut er till vagnen som är placerad på Savannen/Remmarna. Nu får ni sitta tysta och stilla för att inte skrämma djuren, medan personal från Eriksberg kör ut med en fyrhjulig motorcykel och sprider ut foder runt vagnen. Djuren brukar komma springande när de hör motorcykeln, eftersom de sammankopplar den med mat. Under cirka en timme har ni möjlighet att spana efter djuren som lockas fram av maten och förhoppningsvis får ni några riktigt bra fototillfällen.
Efter ungefär en timme kommer vi tillbaka och hämtar er. Vi rekommenderar er då att fortsätta med en dagens lunch i restaurangen.

Pris: 130 kronor för vuxen. 80 kronor för barn 4-16 år.
Pris: 100 kronor för vuxen. 50 kronor för barn 4-16 år, om du köper ovanstående biljett i samband med inträde till parken, frukost, lunch, hotellboende eller har säsongskort:

Boka på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

Aktiviteten genomförs dagligen till och med 31 augusti 2019. Glöm inte att ta med kikare och kamera. Vi kan ta max 15 personer vid varje tillfälle.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum: